Werken met een dakwerker na stormschade - Expert Tips & Reviews

Krijg de Laatste Tips en Reviews...

S

Niemand houdt van een grote storm, en het dak beschermt je huis tegen het ergste. Dat betekent niet dat het dak zelf geen schade zal lijden. Het goede nieuws is dat de meeste stormschade wordt gedekt door een verzekering. Het slechte nieuws is dat claims gecompliceerd zijn en overweldigend kunnen zijn. Gebruik deze tips om met een dakdekker te werken en de verzekeringsclaims te doorlopen.

TIP 1: Kies een betrouwbare dakwerker

Als u kiest voor een dakdekker met een lange geschiedenis in het gebied, hebben ze al veel stormschade gezien en met veel verzekeringsmaatschappijen gewerkt aan claims. Zij kunnen u helpen bij het claimproces door u een betrouwbare schatting te geven en u advies te geven over wat u met de claim moet doen.

TIP 2: Laat je dak inspecteren

U kunt vanaf de straat schade op uw dak zien. Als dat zo is, weet je dat je reparaties nodig hebt. Als je de schade van onderaf niet kunt zien, is het geen goed idee om omhoog te klimmen op het dak en ernaar te kijken. Bel simpelweg een dakwerk bedrijf en krijg een inspectie.


Gerenommeerde dakdekkers zullen uw dak gratis inspecteren en u een schatting geven als er enige schade is. U zult dan gemoedsrust hebben dat uw dak in orde is of dat u weet wat er moet gebeuren.

TIP 3: Dien onmiddellijk een schadeclaim in

Het is makkelijk om een ​​claim in te dienen omdat er veel dingen zijn om mee om te gaan na een storm. Maar er is een statuut van beperkingen op verzekeringsclaims en stormen en het is een goed idee om het indienen eerder vroeg dan laat in te dienen. De dakbedekkingsbedrijven zullen druk zijn en je wilt meteen ook op hun reparatielijst staan. We vroegen het aan een dakwerker in Kontich : “Je wilt niet dat er nog een regenstorm doorheen rolt en een dak heeft dat gerepareerd moet worden, waardoor je huis of dak meer schade oploopt.”

Als je een vieze storm hebt gehad en je vermoedt dat je je dak hebt beschadigd, neem dan contact op met Accord Roofs. U krijgt vakmanschap van professionele dakdekkers die niet in de problemen komen. Je dak is je eerste verdedigingslinie tegen stormen, zon en al het andere dat Moeder Natuur je kan aandoen. Het maakt niet uit wat uw huis nodig heeft, van een kleine reparatie tot een complete vervanging, u krijgt de dekking die u nodig hebt van Accord Roofing.




Meer Lezen over Werken met een dakwerker na stormschade hier: https://dakwerken.home.blog/2019/03/12/werken-met-een-dakwerker-na-stormschade/


Categoriƫn:
Dakwerken


Leer Meer Over Werken met een dakwerker na stormschade van Vlaamse Dakwerken Gids - Blog:
http://dakwerkengids.weebly.com/blog/werken-met-een-dakwerker-na-stormschade

Reacties